Една жена с годините напредва,
те се редят, променя се видът,
освен щастието нищо друго не следва,
щом минали са доста мигове от дълъг път.
Тя иска да изглежда и по-млада,
че остарява мисли си сега,
за нея не подарък а любовта награда,
живот на нежност и любов богат.
Много хубава държи да бъде,
слага грим, косата си мени,
заради природата колко не помръдват,
на вид безумно млади са хиляди жени.
Една жена кога не остарява,
една жена е жизнено момиче,
щом мъжките ръце с милувки я даряват,
една жена е млада когато е обичана.
Ако се чудите сега, мъже,
една жена кога е с ярък чар момиче,
за ръка когато вие я държите,
да остарее няма, когато е обичана.
Не, не ще бъде стара когато е обичана.
04.03.18
© Явор спасов Всички права запазени