Денят е весел, а сърцето ме боли.
Душата ми самотна и наранена
се лута някъде и търси теб.
Покой за миг не си намира
та във мене всичко е въъ лед.
Сълзите ми - на прага да заплача,
но аз ги сдържам - правя се на силна,
ала то, сърцето ми диктува
и да се противопоставя съм безсилна.
Защо ли болката е тъй голяма?
Душата ми, сърцето ми
защо са тъй ранени?
Защо ли съм така безсилна
пред Вселената Любов?
Душата ми, сърцето ми
те вече са сломени!
Навън е слънчево,
а в мен вали.
Денят е весел,
но душата ми скърби!
07.02.2004г. Надя
© Надежда Петкова Всички права запазени