15.01.2010 г., 23:14 ч.

Една съблечена душа 

  Поезия » Друга
733 0 1

Неусетно губя същността си,

човечността си.

Захвърлям душата си на следващата  улица,

бързам да отгърна на следващата страница.

Тъй бързо и хаотично минава времето, 

удря ме с белезите на предишните ми постъпки,

боли ме и не ме боли,

що за мазохизъм притежавам, уви, знам си.

Що за човек превърнах се, защо не мога да бъда себе си?...

Разхвърлям картите с риск да загубя всичко.

Дали ми пука поне oще мъничко?!

Не очаквам нищо и не получавам нищо в замяна.

Какъв ти живот, каква ти промяна.

Продажна останах на хорската воля

и няма излизане, не ще достигна покоя…

 

© Анонимна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "...боли ме и не ме боли,
    що за мазохизъм притежавам, уви, знам си."


    Себе си СИ! И още как.. само трябва да го проумееш.
    П.П. и да искаш не можеш да се отървеш от душата си...
Предложения
: ??:??