Едни очи
Очи едни, сини
като море необятно,
в душата се преплитат...
Очи едни сини
- над съня неспокоен
тежко „дишат”...
Очи едни сини
- ръце към сърцето
болно протягат...
Очи едни сини,
като клетка от стомана
тялото смъртно приковават.
© Цветослава Младенова Всички права запазени