Трагедията с радостта вървят
в един живот, в един отрязък време,
различно само в земния ни път,
но обобщително - като поема.
И трябва просто да се издържи.
Да пази Бог от много тежки травми.
Обичам красотата да кръжи
и да разпръсква битие без драми.
Не е най-висша нашата Земя,
но, ако просто много я обичаш,
ще се завърнеш пак в благодатта,
дори и в друг живот пак да го сричаш.
Аделина Колева
© Аделина Колева Всички права запазени