Едно море. И пристан.
И чайка с тъжния си крясък.
Лятото си тръгва и записва…
Следите ми останали във пясъка.
Едно мохито. Изгрев.
И чаша, слънцето побрала.
Усмивката си в нея криеш,
но знам, за мене е изгряла.
Една мечта. И ние.
И бризът палав във косите.
Пясъка въздишките ни крие.
Целуват се с брега вълните.
Една любов. И още…
Ще пази спомена за лято.
За всички дълги, топли нощи.
Когато беше с мен. Когато…
16.08.2021
Благодаря ти!