Сине мой, пиша ти сега!
Сине мой – радост моя!
Сине мой – надежда моя!
Светът е твой сине мой!
Една прегръдка само!
Една сълза на майчиното рамо!
Ти за мен си слънце и покой!
Върви напред сине мой!
Сине сам път си направи!
И тръгни по пътя към твоите мечти!
Стават чудеса! Покори света!
Сине мой, пожелавам ти това!
Подкрепям теб и твоите мечти!
Сине мой, бъди благословен!
Смел бъди и следвай пътя
на твоите мечти!
© С. П. Всички права запазени