12.04.2012 г., 9:34 ч.

Еднопосочност 

  Поезия » Друга
1198 0 14

Всеки ден за всеки е подарък -
кехлибарено зърно от броеница.
Днес по-тъмен, утре - ярък -
наниз пъстър в огърлица.
Всеки ден е капчица кристална
от потока бурен на живота.
Всеки ден отминал е фатално,
безвъзвратно, във една посока.

 

 

© Валка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??