Когато лъчите на изгрева
Все още трепят пред мрака
И ти си най сладко заспала
В леглото сама и прекрасна
Тогава и само тогава
Ще идвам в просъница тих
Ще те гледам засрамен едва
И ще те милвам- светая светих
Едва ще докосвам косата ти
Едва без дъх ще те целуна
Едва ще те помоля помни
Дните на нашата приказка
И щом зората се пукне
През открехната врата
На спомена горчивовкусен
Ще си тръгна без звук и следа
© ДИВИЯТ КОН Всички права запазени