Трибуна няма да дадат
на поетите-това е ясно.
От медиите сега мучат
стада от сноби
и от толерасти.
Издут до пръсване светът
е от този въздух под налягане.
Но не казвайте-Поетите мълчат!
Те просто рецитират
от диваните.
От там със страст и плам крещят,
макар да няма кой да се обърне.
Но не бойте се! И този път,
все ехото им ще се върне.
© Кольо Колев Всички права запазени