Ей така...
Преоткрий го, в останали дни го стори.
Преоткрий го, както никой до сега го откривай,
всяка надежда е плодна с надежда, само твори
и набези над нежно творение с твърдост отбивай.
Преоткрий го какво ли и кой, не, не питай,
преоткрий го, знаеш и имаш ги, какво и кога.
Преоткрий го, както птица граблива налитай,
преоткрий го и с устни стопли нечия силна тъга.
Преоткрит, да казвам ли, пак по-добър ще е, знаеш,
преоткрий и за него не искай обяснение, вот.
Няма смисъл да виждаш, а мързеливо да траеш,
преоткрит, все пак това си е новия, стар си живот.
ЕТ МАЧИБО 2009
© ЕТ МАЧИБО ЕДИНАКА Всички права запазени