- Днес много се трудих.
- И пак нищо не струваш.
- Значи пак не ти угодих?
- Да ме ядосаш рискуваш.
- И без друго ще ме раниш.
- Заслужаваш да страдаш.
- Спри с ума ми да се храниш!
- Родена си да се проваляш!
- Страхотна съм и ми завиждаш!
- Че ти си жалко нищо без живот.
- Давай! Искам да ме обиждаш!
- Гледаш света затворена в кивот.
- Гаври се с мен както много други!
- Жалка си, безполезна и ненужна!
- Нали знаеш, че ми правиш услуга?
- Разнообразявам нощта ти скучна?
- Ето! Вече плача! Работата си свърши.
- Така те харесвам - тъжна, обезумяла!
- Не ме е страх! Душата ми довърши!
- Как те краси мъката. Прави те цяла.
- Сега те кефя и съм най-добрата, а?
- Ох, взе че се възгордя и се заобича...
- Най-накрая имам право на награда!
- Развали се. Весела си ми безразлична.
An abusive relationship нарушава правата ми?
А не, просто разговор с демона в главата ми.
© Лора Всички права запазени