Експресии
Живот...
Удар под пояса
Скок в небесата
Любов - самонавиване
Щастие - самозалъгване
Удовлетворение - в какво?
Победи - срещу кого?
за какво?
Нещастие
Скука
Сивота
Ежедневие
... и бягство:
В ИЗКУСТВОТО
© Максим Недков Всички права запазени