Прокарвам пръсти бавно по гушата ти,
зарявам ги нежно в прелестните коси,
масажирам с върха им кажата ти,
измъркваш сладко в прегръдката ми.
С устни опсипвам лицето ти,
целувам те много навсякъде,
по бузите, челото, носленцето сладко,
претваряш очи, наслаждаваш им се.
Стискам те здраво в обятията си,
галя нежно гръбчето, тяло ти,
стоварвам ги върху дупето ти,
леко масажирам, доближавам се.
Устните стоварват се върху твоите,
така меки и нежни, целувам ги страстно,
прокарвам език в устата ти,
поемам си дъх и затварям очи.
© Джимбо Всички права запазени