25.02.2011 г., 21:07 ч.

Ела, ела 

  Поезия » Друга
527 0 0

Ела, ела да се запознаем

и истински опознаем...

това какъв си бил и аз - каква?

От тази среща толкова явна

се разкри голяма тайна...

 

Срещнали се и се разпознали

как расли във едни и същи духовни сфери,

обичали се и били щастливи.

Загубило се туй ценно благо -

забравили това след като са се родили.

 

Ела, ела да се познаем кои сме ний били!

© Есфир Асфар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??