ЕЛЕКТОРАТ
Чужда дума!
Така я разбирам:
Прост, суров кирпич. Тухла неопечена.
Със тъмен цвят
и леко неприятен
аромат!
Тухла кьопава и крива, но добре изпечена.
Тухла майсторски изсечена, но...
препечена.
"Итонг", тухла модерна, със лиценз и
Диплома! И с Дисертация!
Тухла формована и здрава,
стройна, права
Тухла Грация!
Тухли двойни, единични
тухли тройки и четворки...
Това е то "ЕЛЕКТОРАТА"
МАТЕРИАЛ, от който Депутатът
мандатно
спретва си
Палата...
Пловдив, Декември 2002
Юни 2011
И така:
Нищо ново под небето!
Продължава си дебата
за Примата
на Кокошката или Яйцето!
© Петър Петров Всички права запазени