Емоциите в живота
са като солта и захарта.
Те извират от водата
и се вливат в сала на душата.
Да се развълнуваш.
Друг да развълнуваш.
Да почувстваш себе си.
С тялото и сърцето.
Това е да си тук.
Да съществуваш.
И такива са емоциите.
Раздвижват ни.
Спират ни.
Подкрепят ни.
Издигат ни.
Потъвайки.
Във всичко и всички.
© Мелани Всички права запазени
са като солта и захарта."
Правилно си ги определила. Но без тях, няма живот. Поздрави!