Забравихме за нежните слова.
Вместо“ Обичам те“,
получаваме сърчица.
Вместо усмивка- жълто човече.
Нима приятелство е това.
Нима е трудно да си кажем“ Обичам те“.
Да поговорим, макар и за кратко,
но все по- трудно става това.
Изпращаме картички за лека нощ,
за хубава вечер, наздраве,
но пак сме сами от другата страна
с празни до болка сърца.
Емотикон- свят, свят- студен.
За празник изпращаме, картинка с цветя.
Но вече сме почти непознати.
Тревожи ме тази съдба.
Имам фейсбук приятели,
но имам ли други приятели?
Без емотикони, без лайк,
да знаят къде съм сега.
© С. П. Всички права запазени
общуваме с емотикони
дори и любовта
брои си
лайковете нови.