1/Демагозите пак се кълнат,
че със Доброто ще вървят,
но със Доброто от което,
ще си пълнят истински ШКЕМБЕТО!
2/Една персона се изпъчи,
че все за хората се мъчи,
Но стигна тя до тази фаза,
но не с любов, а със омраза!
© Христо Славов Всички права запазени