10.09.2024 г., 9:40 ч.

Епилог 

  Поезия » Друга
37 1 0

“Епилог е последната част в сюжета на литературно произведение, която от известна дистанция на времето разкрива съдбите на героите след развръзката в творбата.”

 

 

Аз съм епос, който се чете за един човешки живот.

Ти предпочиташ да четеш брошури.

Не намирам драма в този епилог,

нито причини за душевни бури.

 

Всекиму нужното и пито - платено.

Да си стиснем ръцете накрая.

А сега за “довиждане” ни е време.

Оттам нататък не зная.

© Капка Роса Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??