на Павката
Моля те, напиши некролог.
Докога, за какво ще живея?
Любовта е загубен облог -
дон Кихот със сестра Дулсинея.
То дори няма тупкаща плът.
И импулс ако има, то стар е.
Дон Кихот е отново на път.
Редом с него – другар на магаре.
7.06.2012
--
© Тома Кашмирски Всички права запазени