Есен тъжното си крило
ще разпери някой ден,
но с мъка и пот на чело
човекът ще бъде спасен.
Не унивай, бори се ти докрай,
трябва пътя да потърсим сал!
След всяка есен, зима има май,
ако добро на друг си нявга дал!
© Георги Всички права запазени