С мъката пълен ни е животът,
като всичко той си има край,
но бъди смирен, не кат скотът,
Бог ни посочва път, що знай!
Болка ще има в нашата есен,
но смисъла ще открием ние,
след всичко ще запеем песен,
Господ изхода ще ни разкрие!
© Георги Всички права запазени
В очакване на края
стене моята душа.
пътувам към безкрая
във ледена тъма.
Нощта се спуска вън -
вехнат есенни цветя.
И като в кошмарен сън
прегръщам вечността.