ЕСЕНЕН ЩРИХ
Есенното утро с всичко в него -
със лъчите в облаци опушени,
с дъх на зима във следи от лятото
и копнежа да лежиме сгушени.
А красавица неземна, само гледайте,
как палитрата ù с цветове прелива!
Есента прилича на любовница -
жарка идва, тъжна си отива...
© Йордан Всички права запазени