Есенно е в моето сърце.
Есенно небето причернява.
Есенни листа навред летят.
Есенна гората пожълтява.
Есенният листопад във мен
се прокрадва тихо с леки стъпки.
Есенен килим реди във мен,
вятър нежно носи пъстри листи.
Има красота и в тоз сезон,
топлина събирана през лятото.
Гроздето същински кехлибар
е отрупало със плод лозята.
15.10.2008
© Анна Дюлгерова Всички права запазени