По Чарлс Буковски
брачен албум
бекон с яйца
любовни песни
момиче от Тексас
захар за мравките
мръсотия под ноктите
ножници по стените
лимонови дръвчета
меланхолия
бира Шлиц
стрелян заек
див секс
дъжд
слънце
мъгла
враждебност
кучи син
© Янко Всички права запазени