Не може
никой да разруши
Храма на Бог в душите ни!
Но зазидани от камъни,
смирени в самотата си
и с кървящи пръсти
що сме съградили
за да удавим мига,
да определяме вината,
осъждаме или не
да отклоняваме целта,
рушейки тайнството
в духа отвътре,
обръщайки гръб
на великото чудо –
не е оня Храм
на Твореца
в душите
ни.
30.12.2018
Много, много ми хареса!
Идеята е в десятката!
Възхищавам ти се.
И ти благодаря!!!