Ето Го Исус, дойде, за да ме спаси,
ето Го, дойде, за да ме утеши!
Ето Го Исус, Той е готов
да ме обгърне с цялата Си любов!
Знам, тук е Божият Син,
винаги нежен и милостив!
Да пази душата ми от мисли погрешни,
да ме избави от делата зловещи !
Ето Го Исус, Той е до мен,
не ме забравя нито за ден!
Само Той сгрява моята душа,
само Той ме спира да не сгреша!
© Зорница Димитрова Всички права запазени