Ето ти самоличността ми,
прибави всички тези ненужни проблеми
и после ми се обади, да ми кажеш на какво е равно,
докато се третирам с терапия от билки и мехлеми.
Сто процента съм им странен на хората,
но имам развита умора да им слушам простотиите,
когато на мен ми е болно и преценявам изгодата,
дали си струва с нов човек да си споделям срамотиите...
© Михаил Попов Всички права запазени