В отронената същност на човека!
В ерата от пантивека.
В смисъла да еволюираме!?
С времето да прогресираме.
Объркали сме този свят!?
И ето ни сега на ръба на пропастта.
С тази наша еволюция...
Мъдра повече от конституция!
Решихме с революция
да постигнем демокрация.
Ала тя горката срамежлива била -
взе че здраво се укрила...
И от този ден насам
народът страда и е сам!
© Ангел Всички права запазени