Чуден свят, изпълнен
с нежност и любов.
Чуден свят - идваш
от звездни далечини.
Чуден и омаен свят,
пълен с мечти.
В общото взел -
нежност и любов,
от най-високия връх
и той не е толкова далеч,
той е тук, в нашите сърца.
Сърце,
преливащо в чудните
цветове на дъгата.
Дъгата,
свързваща двата края,
земния и небесния -
свят в едно цяло.
Едно цяло
дойде преди хиляди векове,
то е тук - в твоите ръце,
отвори широко очи
и погледни -
истината и любовта,
надеждата и красотата,
небесната любов и обич.
То е тук - в теб и около теб.
Събуди се - човеко!
92г.
© Сириус Надежда Всички права запазени