25.06.2009 г., 0:36 ч.

* * * 

  Поезия
614 2 16

Ама знаете ли колко ме интересувате?

И вярвайте, че нищо не значите,

когато посред пълнолуние,

от любов ранена, дъщеря ми плаче!

 

И няма билка, няма цяр, и няма чудо,

няма никакви илачи.

Дъщеря ми влюбена до лудост -

без любов останала - горчиво плаче.

 

И аз... не мога да я утеша.

В сърцето й да погна мрака.

 

Целунах плахо детската душа...

и сам като дете заплаках.

 

 

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??