Може още в понеделник да я имате,
най-късно във вторник ще се целунете.
В сряда ще се съблечете и опознаете,
в четвъртък нещо по-силно ще си налеете.
В петък ще сте толкова близо, че ще се скарате,
в събота и неделя тя ще е с мен и с децата ни.
© Станислав Русев Всички права запазени