Ф А Л Ш
Кое е истинско във този свят, се питам?
Приятел имаш ли?
Или пред теб стои усмихнат враг?
Верен съпруг или лъжец безскруполен
в леглото те прегръща?
Препълнен е светът с артисти самодейци
и трябва да си ти добър критик,
за да откриеш истинското зрънце
и сигурен в земята да го посадиш.
Надявам се поне, че любовта на майките
до днес остава истинска!
Това единствено надеждата крепи,
че те ще раждат нови хора - истински,
че фалшът в този свят ще се стопи.
© Тонка Янакиева Всички права запазени
Сетих се за майката на малката Дарина. Съобщиха, че днес Дарина е починала.
Много, много тъжно е...Обичта на майката-днес се уплаших, че понякога и тя е безсилна...Но е вечна.