* * *
Когато животът е гаден
и надежда отнийде не иде,
изживей мига досаден,
или го пусни да отмине.
После тихичко назад се върни
и за гадостите отмъсти -
даже тайничко сложи им край
и след това лети в безкрай...
© Гео Лански Всички права запазени