Несподелената любов боли жестоко
но повече боли непреживяната
Живееш питащ се какво за Бога
би било ако ли бе реалност
Да всяка среща и раздяла случва се
защото трябва да се случи точно тя
Напомня за непреживени мигове
И те изгарят нашата душа
Но Бог изпраща точния човек
на пътя ни когато се нуждаем
от помощ и така помага ни
да се въздигнем и да се покаем
За това не бива да поглеждаме
с тъга към миналото отлетяло
а да отправим взора си с надежда
към бъдещето новото начало
Тогава ще получим своя шанс
ще можем да опитаме отново
без страх ще отстоиме любовта
Ще защитим копнежа си за щастие
© Росица Георгиева Всички права запазени
ще защитим копнежа си за щастие."Насладих се Роси ! Хареса ми !😉