Звездите в очите ти са паднали
Изгубиха своя блясък
Сега забравени
Кичури коса впечатлени в съзвездие
Преди бродеха свободни
Сега в – клетка
Кожата ти наподобява празното нощно небе
Самотен цвят
Сърцето ти винаги ще бъде слънце в моя свят
© M. V. Всички права запазени