Всеки път, щом погледна на гарвана в очите,
виждам на другите хора съдбите,
съдби потъпкани, съдби във възход
и вкусвам на свободата ту сладкия, ту горчивия плод!
На крилете на гарвана, високо над облаци,
виждам малките, претъпкани с хора улици,
много хора, много лица,
всеки от тях с различна съдба!
На крилете на гарвана - краля на въздуха,
усещам, че съм жива, чувствам свобода,
високо на света вятъра в душата ми духа.
Високо, там, където съм сама,
по-далеч от фалш и суета,
там, където съм по-близо до небето,
там, където завинаги ще пазя в себе си детето!
© Зори Всички права запазени