Гасне тихо денят мой,
нощ скоро ще настъпи,
нощ със звезди безброй,
но далеч от близки скъпи.
Мъдростта на вековете ми казва:
"Такава е съдбата на всеки човек,
никой не може вечно да се опазва,
дано пътят ти натам да бъде лек!"
© Георги Всички права запазени