Когато ти е тъжно или много ти горчи.
Когато мъка те разкъсва и сърцето ти кърви.
Когато животът те съсипва
и разбива твоите мечти,
погледни и помисли!
Може би не е това, което виждаш ти.
Сърцето само избира пътя, по който да върви.
Колкото и да боли, колкото и да тежи –
това е животът, приеми го и се усмихни!
© Йорданка Василева Всички права запазени