ГОЛЯМОТО ДРАНЕ
Сечко сече, Марта дра...
Април кожите събра.
След Ноември ги раздаде
на бандити и търбуси.
за кожуси...
Че в Европа дами руси
не разрешават
Вълците да се разхождат
във Мечи кожуси...
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
И заживяха Вълците
в дворци като Велможи,
облечени не в Мечи,
а в Човешки кожи...
© Петър Петров Всички права запазени