Гора
Тихо тя играе с вятъра,
говори със тревата,
с птиците си шушука,
а когато е сама
рони сълзи и листа!
Гората е самотна през есента
- няма с кой да си играе,
няма с кой да си говори,
няма с кой да си шушука...
Затова... когато е сама
рони сълзи и листа...
© Цветослава Младенова Всички права запазени