Чувствеността ми няма да пресъхне.
Пред омразата Ви горчилката на екс ще глътне.
Инжекция с лицемерие ще си поставям.
На Вас да заприличам си забранявам!
На черното как да кажа бяло?
Все едно съзнанието ми не е живяло.
Вашето къде ли сте погребали?
В главите си "добре сте разтребвили".
От страх се гушкате с неискреността,
но моята усмивка е истинска.
Интересът клател феса,
но защо ли живеем за...?
М.
© Малина Арнаудова Всички права запазени