Горчив сън през мрачна нощ -
в утрото нежно ме заравяш.
Силен неспиращ порив или
угаснал шепот? Замлъкващ,
щом се слее с тишината!
А може би птица без покрив
в тъгата делнична приютяваш.
Остава само онзи порив,
че някой жадува душата!
П.П С лека поправка стихчето е тук :) Сигурно няма да се хареса, но...
© Дива Самодива Всички права запазени