Сутрин като се събудиш не забравяй,
Че гост за миг в Вселената си ти.
Добро прави, не спирай и да радваш,
И във светлина сърцето ти ще се прероди.
Недей да съдиш и да гледаш в другия.
Чинийте са ни в различни цветове.
И дори да се намираш ти във буря.
Гледай със очите на хлапе.
След бурята и слънце ще изгрее,
Така вървят нещата във живота.
Сърцето ти започва да се смее.
Живей, мечтай, Обичай с неохота ...
12.49 19 август 2022, бусманци
© Красимир Тодоров Всички права запазени