Готова съм...
Готова съм да ме направиш
грях от хилядите други,
готова - в мене да удавиш
най-моралните заблуди!
Направи ме грешница - такава,
дето няма нийде под небето,
пресъздай ме - да не гасне
И люби ме като грешник,
като вихър, ураган,
само с теб да бъда грешна -
блудница без свян и срам!...
© Таня Георгиева Всички права запазени