Говориш ми за общество?! Говориш ми за отношения?!
И вярваш, че по кръв и класи няма разделение?!
Милият!
А всъщност всичко е едно сравнение.
Обикновеният човек се губи
сред блясъка превзето-глупав.
Животът му е толкоз скучен
(почти порочно- монотонен),
че просто няма как да се получи
и няма как да е различно.
Да,
малко лицемерно и леко неетично
се явява тази ежедневна среща
между грозно Простото и така красиво Пищно.
И колко е фалшива, и толкова и лична
е тя. Като едно прикрито Нищо!
© Криста Всички права запазени