22.08.2008 г., 20:44 ч.

Градина 

  Поезия » Пейзажна
558 0 1

  

 

   Докосват се с пръсти радост и болка

   и тъй припламва искрица жар.

  Денят от изгрева поглежда

   и гони тъмната печал.

   В градината е късна пролет.

   Едреят се безброй цветя,

   окъпани и напоени със ситни капчици роса.

   А черешовите дървета се червенеят в хрупкав свян,

   посягам към една череша - тъй алена, ще я изям.

© Мая Пенчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??