15.06.2012 г., 9:34 ч.

Граница 

  Поезия » Друга
388 0 1

Силата,

която те тегли,

и волята,

която те кара да спреш,

се заключиха

дълбоко в сърцето ти,

затова не можеш

да прескочиш тази 

граница, която те кара

ДА ТЪРСИШ 

ВЪПРОСИ,

НА КОИТО

НЕ ПРИЛЯГАТ 

ОТГОВОРИ...

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??