Грешница съм аз! Защото пожелах
в очите твои цяла да потъна,
килим от себе си пред теб постлах,
раздадох ти се цялата... до дъно.
Грешница съм аз! Защото не можах
да бъда целомъдрена и умна,
любовта до капчица за теб излях,
в море от чувства аз потънах..
Грешница съм аз! Защото не видях,
че крилата си ти дадох да летиш на воля
и аз останах толкова сама
да те чакам... и за теб да моля.
Грешница съм аз! Защото съм жена
любяща, уникална, всеотдайна,
с отдадено сърце и влюбена душа,
останала за теб неразгадана тайна.
© Паула Петрова Всички права запазени